Horoscoop van Lien

Lien heeft het sterrenbeeld Maagd

Uw Maagd-kind heeft een groot talent om te immiteren. Dat geldt voor geluiden maar ook voor gedrag. Daardoor is het leervermogen van uw Maagd-kind heel groot en heeft het geen problemen op school of bij welke opleiding dan ook. Toch moet je hem/haar niet dwingen tot iets, zeker niet als het te maken heeft met voedsel en eten.

Het kost uw Maagd-kind ook weinig moeite, zich aan te passen aan discipline. Het is ijverig en zorgvuldig. Tegen kritiek kan uw Maagd-kind echter helemaal niet. Het is zelf al zo kritisch en precies dat te veel nadruk op wat het niet goed doet of ziet, gemakkelijk leidt tot piekeren en piekeren leidt tot ziekte bij hem/haar. Het is voldoende, hem/haar een keer apart te nemen en op vriendelijke manier uit te leggen wat er verkeerd is gegaan en wat je niet wilt hebben. uw Maagd-kind is namelijk zelf nog meer erop uit om fouten te herstellen dan jezelf of een leraar.

Uw Maagd-kind is vriendelijk, behulpzaam, serieus, effici´┐Żnt en betrouwbaar. Het zal gemakkelijk kleine huishoudelijke taken op zich nemen en het onberispelijk uitvoeren. Het is zelfs aan te raden, hem/haar zulke taken te geven, want dan voelt uw Maagd-kind zich nuttig en als het zich nuttig voelt, gaat het hem/haar goed. uw Maagd-kind kan zich goed aanpassen als het maar karweitjes kan opknappen.

Uw Maagd-kind is buitengewoon goed in karaktervertolking en heeft dus uitgesproken aanleg voor toneel. De moeilijkheid daarbij is echter dat het nogal wat plankenkoorts heeft.

Uw Maagd-kind komt volgens de astrologie het best tot zijn recht in een beroep waar onderscheidingsvermogen en gevoel voor details van belang is. Uw Maagd-kind is een doener met een praktische instelling en voelt zich meer op zijn/haar gemak in een ondergeschikte dan in een leidende positie. Het beroep van schrijver of criticus is geschikt voor uw Maagd-kind, niet geschikte beroepen voor uw Maagd-kind zijn alle beroepen waarin mensen moet worden gewezen op tekorten; alle beroepen die te maken hebben met geldbeheer zijn geschikt voor uw Maagd-kind, alle beroepen die te maken hebben met handvaardigheid eveneens, accountant, journalist, handwerk dat grote precisie vereist zowel in de industrie als in de handel daar is uw Maagd-kind op zijn/haar plaats. Inspecteur en inspectrice, leraar, statististicus, statistica, informatica, psycholoog, psychologe, secretaris en secretaresse en niet te vergeten de filmindustrie en de media; alleen waar veel werk te doen is daar voelt het zich thuis; wanneer uw Maagd-kind eenmaal weet wat van hem/haar wordt verwacht doet het meer dan wie dan ook maar kan bedenken; uw Maagd-kind is echter niet geschikt om zelf uit te denken wat zijn/haar beroep moet inhouden en ook in de landbouw is uw Maagd-kind op zijn/haar plaats.

Deze tekst is geschreven door Dr Martin Boot en copyright is hierop van toepassing.